Marti, 2 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Complexul Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca - calitate, modernitate, gratuitate

Complexul Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca - calitate, modernitate, gratuitate

Email Imprimare

Baza Sportiva Gheorgheni din Cluj-Napoca este un complex sportiv si de agrement amplasat in cartierul Gheorgheni, foarte aproape de Iulius Mall. Accesul la terenuri se face gratuit. De multe ori, ce este gratuit este si mai slab calitativ. In cazul de fata, spre surprinderea mea, este gratuit si la cele mai inalte standarde, o investitie cu care Primaria municipiului Cluj-Napoca se poate mandri. Baza sportiva cuprinde atat spatii cu acces pe baza de rezervare prealabila, cat si spatii cu acces fara programare.
Este necesara rezervare pentru terenurile de tenis, de baschet, de fotbal, de tenis cu peretele, pistele de popice, mesele de tenis de masa, pista de role viteza, sala multifunctionala sau amfiteatru. Nu este necesara programare pentru terenurile de badminton, terenurile de volei pe nisip, spatiile de joaca pentru copii, zona cu aparate de fitness, pistele de agrement, aleile de promenada sau spatiile verzi. Rezervarile sunt gestionate cu ajutorul unei platforme publice online. Ca exceptie, rezervarea salii multifunctionale si a amfiteatrului se face prin depunerea unei cereri la Primaria municipiului Cluj-Napoca.
Pentru programare este necesara crearea unui cont de utilizator pe platforma online de gestiune a rezervarilor. Ulterior, utilizatorilor li se vor elibera carduri de acces. Cand m-am deplasat la Cluj-Napoca aveam facuta programare pentru doua piste in sala de popice, pentru mine si fiica mea. Am primit SMS si e-mail pentru confirmare si chiar pentru aducere aminte. Programarea se face cu maximum doua saptamani inainte. Noi am facut rezervarea chiar cu 14 zile in avans.
Cand am ajuns la sala ni s-a eliberat cardul pentru care deschisesem contul de utilizator. Rezervarile se fac pentru o ora. Daca se intarzie mai mult de 15 minute trebuie anuntat. Anularea programarii se realizeaza cu cel putin trei ore inainte. Daca utilizatorul nu se prezinta, cardul va avea acces restrictionat o saptamana, la a doua abatere o luna, iar la cea de a treia 6 luni. La a patra abatere, accesul va fi restrictionat definitiv. Un utilizator poate rezerva un anumit teren o data pe saptamana. Sunt necesare propriile palete, mingi sau rachete.
Pentru accesul in sala de popice si tenis de masa este obligatoriu ca utilizatorii sa aiba incaltaminte de sport curata, de schimb. Copiii sub 10 ani nu pot participa la jocul de popice. Intregul complex ne-a incantat, dar cel mai mult ne-a impresionat sala de popice. Am avut si un instructor care ne-a dat indicatii privitoare la joc. Fiica mea nu mai jucase niciodata, insa cu ajutorul instruirii primite s-a descurcat chiar foarte bine.
Dragi cititori Dacic Cool, daca mergeti la Cluj-Napoca, nu ezitati sa va faceti programare din timp pentru terenul dorit sau pentru cate o pista de popice! Veti fi impresionati de baza sportiva! Se pare ca si la noi se poate! Clujul se poate mandri cu multe la capitolul ASA DA! (Radu-Cristian Rosu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.