Sambata, 11 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Constructii ultramoderne in Cluj-Napoca - Cluj Arena si BTarena

Constructii ultramoderne in Cluj-Napoca - Cluj Arena si BTarena

Email Imprimare

Vizitand Cluj-Napoca, impreuna cu familia, nu puteam sa ratam spectaculoasele constructii destinate cu predilectie sportului, ridicate langa Parcul Central, pe malul drept al raului Somes.
Cluj Arena este un stadion construit in anul 2011, pe locul fostului stadion Ion Moina. Destinatia principala este fotbalul, dar pe stadion se organizeaza si competitii olimpice, datorita pistei de atletism cu opt culoare de care dispune, sau concerte, precum UNTOLD Festival. Compus din doua tribune si doua peluze, stadionul are o capacitate de 30.200 de locuri, majoritatea acoperite. Fiind construita la cele mai inalte standarde, arena ultramoderna este cotata ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite, la fel ca Arena Nationala. La 8 octombrie 2011, cu ocazia inaugurarii, pe Cluj Arena a sustinut un concert formatia de muzica rock Scorpions.

BTarena este o sala polivalenta unde au loc atat evenimente sportive, cat si artistice, situata in imediata vecinatate a stadionului Cluj Arena si aproape de Sala Sporturilor Horia Demian. Sala a fost inaugurata in 31 octombrie 2014, printr-un concert al artistului britanic James Blunt. Capacitatea salii este de peste 7.000 de locuri pe scaune si poate gazdui sporturi ca: baschet, handbal, volei, dansuri, gimnastica, scrima, arte martiale, tir cu arcul, badminton, tenis de camp, tenis de masa. Sala este omologata pentru competitii sportive la standarde nationale si internationale, fiind cea mai bine dotata sala multifunctionala din Romania. BTarena a fost gazda Campionatului European de Gimnastica desfasurat in anul 2017.
Daca ajungeti in Cluj-Napoca, alegeti sa va indreptati si catre cele doua fabuloase constructii! Poate vizionati chiar si un spectacol sau o competitie sportiva! Merita! (Radu-Cristian Rosu)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.