Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Primavara cu ganduri bune

Primavara cu ganduri bune

Email Imprimare

Anul 2019 a fost un an fara iarna si zapezi, ca o pagina goala de calendar. Primavara mult asteptata de noi o sa fie frumoasa, venita direct de sub frunzele mohorate ale toamnei. Doar in suflet am simtit ca iarna lasa loc delicatei primaveri. De undeva, rasare in el o neliniste, o presimtire care zapaceste, si tot ceea ce ne inconjoara pare mai stralucitor: cerul, iarba, ochii celor pe care-i iubim. Candva, cand martisoarele se agatau frumos in gradina, de ramura unui copac, tot o presimtire implineau: pomul sa lege roada bogata.

Poate ca lumea marunta implineste planul ceresc al iubirii, nu-l vinde, ci pur si simplu il face rod. A existat vreo primavara tradatoare, la fel ca iarna? S-a intamplat vreodata ca iarba sa nu incolteasca, pasarile sa nu se intoarca, lumea sa nu se imbrace in flori frumos mirositoare? Noi, oamenii, avem multe de invatat de la primavara. Cum isi tine cuvantul, cum innoieste universul, cum indrazneste mereu la mai mult!
Dar, inainte de toate, sa invatam sa fim purtatori de lumina, la fel ca ea. Sa ne deschidem inima si sufletul spre soare, sa-l lasam sa ne spele de ura si sa ne incalzeasca adancul cel inghetat. Primavara nu a uitat niciodata sa vina. N-are file albe in calendar. S-o apreciem, s-o strangem in brate si sa ne bucuram de ea! (Carmen Tender)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.