Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Racoare si parfum de vacanta acasa

Racoare si parfum de vacanta acasa

Email Imprimare

Cateva zile de concediu si reintoarcerea cu drag acasa. Acasa, unde? In casa bunicilor. O casa micuta cu cerdac, c-un acoperis in doua ape, unde linistea este stapana peste tot. Se simte racoarea din casa cea mare, asa era numita camera de curat unde toate erau randuite frumos: zestrea, scoarte cusute, stergare. Mi-aduc aminte, seara, cand bunica-mi spunea povesti si mana ii mergea repede la cusut stergare, o frumusete, o adevarata arta!

Pe masa stateau la sarbatori cozonacii frumosi copti, la racoare cum spunea bunica, alaturi de paine, fructe asezate in panere de lemn. Si acum simt parfumul usilor de lemn si al dusumelii proaspat vopsite. Mirosul bujorilor, al liliacului, al fanului proaspat cosit, al tuturor anotimpurilor este in acest loc minunat din Bucovina! E atata liniste si pace! Vin cu drag in casa bunicilor mei in fiecare vacanta, asa denumesc eu cateva zile de concediu! (Gabriela Rotaru)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.