Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea De ce este atat de important sa bei apa pe stomacul gol

De ce este atat de important sa bei apa pe stomacul gol

Email Imprimare

Apa inseamna viata si sanatate, iar un pahar de apa consumat pe stomacul gol este extrem de important pentru metabolismul nostru, pentru sanatatea pielii si a parului, la aceasta concluzie a ajuns un grup de oameni de stiinta din Germania, titreaza portalul Planet Today.

Specialistii au efectuat un studiu, in cadrul caruia au monitorizat un grup de voluntari care consumau zilnic cate un pahar cu apa pe stomacul gol. La sfarsitul experimentului s-a remarcat o accelerare cu 20% a metabolismului voluntarilor. Apa s-a dovedit a fi un aliat bun si pentru piele, mentinand elasticitatea ei.
Participantii la studiu au observat, de asemenea, o ameliorare generala a calitatii tenului, a epidermei in ansamblu, au disparut petele rosii si iritatiile cutanate, iar starea tenului fetei s-a imbunatatit radical, iar parul a devenit mult mai stralucitor.
Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.