Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Vindecarea porneste din noi

Vindecarea porneste din noi

Email Imprimare

Anul 2020, cu doi de zero ca doua roate, un an ce pornise bine la drum. Caruta parea sa urce dealul cu bine. Insa a venit pandemia de COVID-19 si avantul sau s-a dus la vale. Ne-a cuprins panica. O panica impinsa spre nebunie, de internet si televiziuni, angajate intr-o cursa ucigatoare de stiri negre, de exagerari si minciuni. Fireste, motive de ingrijorare chiar exista. Raul care ne ameninta viata este invizibil si necunoscut, ne confruntam pentru prima oara cu el. Cand dusmanul e la vedere, stii daca trebuie sa apuci matura sau lopata, iti gasesti mai usor curajul si armele, decat atunci cand n-are nici trup, nici chip si seamana mai degraba cu o stafie cu coarne care bantuie lumea, flamanda dupa vieti de om.

Dar va trece si aceasta pandemie. Se va duce asa cum a venit. Importanta e lectia pe care o lasa in urma ei. Boala poate sa devina o sansa, o ,,fantoma” care sa ne bage in sperieti, exact cat sa ne intoarcem ,,acasa”, spre noi, spre binele cel curat si profund, spre modestie si cumpatare, spre iubire si afectiune, spre Dumnezeu. Vindecarea porneste din noi cu ajutorul valorile pierdute, dar regasite, cele mai puternice medicamente. Intariti sufleteste si in credinta, vom strabate drumul care incepe, intr-o noua caruta cu o suta de roti si cu un an plin de sanatate si bucurie! (Carmen Tender, Foto: pixabay.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.