Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Legoland, raiul pasionatilor de lego

Legoland, raiul pasionatilor de lego

Email Imprimare

Legoland Germania este un parc tematic situat  la 112 kilometri de Stuttgart si 109 kilometri de Munchen. Desi cred ca parcul este cu adevarat raiul iubitorilor de lego, poate fi la fel de distractiv si pentru cei mai putin pasionati, fie ei adulti sau copii. Ca si la Disneyland, parcul este impartit pe zone. Chiar de la intrare se poate vedea zona numita Miniland. Sunt expuse machetele unor obiective turistice construite din lego. Pe mine locul m-a cucerit, toate constructiile erau superbe. Mi-au ramas insa in minte Allianz Arena, stadionul cu spectatori care par atat de reali, si Venetia, cu celebrele canale si gondole. In imediata vecinatate se afla Lego City, de acolo incepe cu adevarat distractia.

Copiii pe care ii insoteam au fost atrasi de trenuletul Legoland Express, care merge in jurul Minilandului, dar si de Lego Factory, unde vizitatorii pot observa cum se produc in realitate cuburile de lego. Se poate continua cu Imagination. Acolo copilasii se pot urca, tragand de niste sfori, in turnul Kids Power Tower, pot construi ce isi doresc la Build & Test Centre sau se pot urca cu parintii in Observation Tower, turnul oferind privelisti incantatoare asupra intregului parc Legoland. Nu in ultimul rand, pot alege Pedal-A-Car, masinutele care merg incet pe o sina suspendata. Din zona Lego X-treme este obligatoriu de vazut Legoland Atlantis by Sea Life, o incursiune interesanta in lumea subacvatica. Dupa ce vizioneaza un filmulet, vizitatorii parcurg un traseu care reproduce viata pe fundul unei mari.
Desigur, nu am amintit decat cateva dintre atractii. Sunt multe, dar ceea ce face parcul special este tocmai lego si tot ceea ce se poate construi, dincolo de orice imaginatie.
In plus, as aminti ca in Legoland gasiti multe restaurante cu mancare de tip fast-food, cam scumpa, dupa parerea mea. Noi am avut mancare si apa si nu ne-a spus nimeni ca nu avem voie sa le consumam. Bineinteles, nu puteti pleca fara o amintire din magazinele aflate chiar spre iesirea din parc. Un lego costa cam cat in Romania, dar cei mici nu va vor lasa sa plecati de acolo cu mana goala. Macar niste brelocuri sau niste magneti pentru frigider sau poate doua tricouri la pret de unul…
Daca va aflati in Germania si sunteti insotiti de copii, luati in calcul includerea parcului Legoland in programul dumneavoastra! Cu siguranta, merita! Inainte de a va indrepta catre parc, verificati conditiile actuale impuse! In prezent, se pot achizitiona doar bilete online, pentru a limita numarul de vizitatori. Parcul se poate parcurge intr-o singura zi. Pentru a fi eficienti, procurati-va o harta de la intrare! Daca nu va descurcati in germana, cereti una in limba engleza! Vacante frumoase va doresc! (Oana-Nicoleta Rosu)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.