Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Pachete cu alimente pentru persoane varstnice, bolnave si pentru familiile cu multi copii

Pachete cu alimente pentru persoane varstnice, bolnave si pentru familiile cu multi copii

Email Imprimare

In urma solicitarilor primite din partea unor persoane varstnice, bolnave sau a familiilor cu multi copii, privind acordarea unor ajutoare in alimente si produse igienico-sanitare, Directia Generala de Asistenta Sociala Romania din cadrul Asociatiei Europene a Drepturilor Omului si Protectiei Sociale, prin reprezentantul sau legal, Mihai Caldararu, a pregatit si distribuit, mai multe pachete cu alimente.
Pentru ajutorarea acestora, la initiativa domnului Mihai Caldararu, directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala, a distribuit saptamanal pachete cu alimente persoanelor aflate in situatii de risc.

Lucrarea sociala reprezinta, astfel, o manifestare a dragostei fata de aproapele nostru, pentru ca filantropia inseamna mila, altruism, bunatate, iubire dezinteresata si fapte bune, a precizat Mihai Caldararu, directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala din cadrul Asociatiei Europene a Drepturilor Omului si Protectiei Sociale.
Mihai Caldararu a inceput sa ofere sprijin semenilor sai prin 2011, prin intermediul unui ONG. Acesta doreste sa ajute oameni care care intampina greutati mai ales in perioada aceasta a sarbatorilor. Ii ajuta cu mare drag, fara a avea vreun beneficiu, conform Antena24.ro.
Pentru o zi, poti fi ingerul lor. O zi obisnuita, nu cea de Paste sau de Craciun cand ne aducem aminte unii dintre noi ca trebuie sa fim mai buni. Parasiti de propriile familii si abandonati de societate intr-un cadru rece, institutionalizat, au nevoie de tine sa simta ca nu au fost uitati.
Fa o prajitura sau o placinta si du-o la o casa de copii sau la un azil de batrani, strange jucariile cu care copilul tau nu se mai joaca si doneaza-le unor copii institutionalizati, cumpara o duzina de andrele si mohair si du-le batranelor de la caminul din apropierea locuintei tale, sau fa orice altceva crezi ca le-ar bucura, macar putin, sufletele insingurate. Iti garantez ca bucuria ta va fi cel putin comparabila cu a lor
, ne transmite Mihai Caldararu.
Mihai Caldararu, director general Directia Generala de Asistenta Sociala Romania, a anuntat intr-un mesaj pe site-ul aedops.ro, ca batranii si copii aflati in izolare sau cu restrictii de deplasare si persoanele cu dizabilitati pot suna la numarul de telefon 0739.377.777, atunci cand au nevoie de ajutor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.