Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Este nevoie de schimbare in sanatate

Este nevoie de schimbare in sanatate

Email Imprimare

Nu cred ca este cineva care spune ca sistemul nostru de sanatate nu are nevoie de o reforma, are nevoie de una majora. Din sistemul actual ar trebui pastrate doar lucrurile bune, care sunt foarte putine, ce este drept. SMURD-ul este unul dintre ele, s-a dovedit ca functioneaza bine si salveaza multe vieti, ar trebui integrat si adaptat noului sistem, dar ar trebui pastrat. Modificarile care se doresc sunt corecte cred eu, sunt propuneri facute urmarind modele din afara, care functioneaza de ani buni si functioneaza bine. Sunt tari in care trebuie sa ai o asigurare buna daca vrei sa ai acces la anumite servicii sau interventii medicale, nimic nu este gratuit nici pentru tine si nici pentru familia ta.

Poate pe multi dintre romani nu i-ar deranja sa plateasca mai mult daca este necesar si sa primeasca servicii de calitate mai buna, eu as plati, daca asta ar insemna sa am conditii decente in spitale si sa fiu tratata cu respect. Daca se vor privatiza toate institutiile medicale, asa cum este in afara, poate atunci va exista concurenta si poate fiecare institutie va fi motivata sa ofere servicii de calitate. Este drept ca cei care au venituri reduse sau pensionarii se vor simti nedreptatiti, dar pot fi realizate programe de sprijin sau servicii si institutii speciale care ii vor ajuta pe acestia. Concluzia mea este urmatoarea: este nevoie de o schimbare si de una majora, pentru ca sistemul functioneaza extrem de prost in acest moment! (Monica Daliu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.