Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Accesul la sanatate este destul de limitat

Accesul la sanatate este destul de limitat

Email Imprimare

Dupa parerea mea, reglementarea medicamentelor compensate mi se pare gresita, chiar cruda, deoarece sunt oameni saraci, bolnavi cronici, care au nevoie de tratament pentru a putea trai si care abia isi puteau plati medicamentele inainte si, daca se scumpesc, nu vor mai reusi sa si le cumpere. Stiu asta din proprie experienta, deoarece bunica mea este diabetica si are si probleme cu inima, si din pensia ei relativ mica abia daca reuseste sa isi cumpere medicamentele lunare.

Accesul la sanatate in Romania este destul de limitat deoarece spitalele pe care le avem, majoritatea, sunt murdare si cu echipamente invechite, iar fara spaga, fara bani, nici un doctor si nici o asistenta nu te baga in seama, chiar daca iti dai duhul in fata lor. Iar prin privatizare va fi chiar si mai rau, deoarece cei mai putin privilegiati, mai saraci, nu vor mai avea acces la spitale, deoarece nu si le vor putea permite, asa ca, dupa parerea mea, numarul bolilor va creste, ca si cel al deceselor. (Paula Botezatu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.