Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Trist, dar adevarat

Trist, dar adevarat

Email Imprimare

Romanii dintotdeauna au avut inclinatii religioase si au avut frica de Dumnezeu. La tara, in special, traditiile au fost amestecate cu religia, de unde si expresia cate bordeie, atatea obiceie. Pentru ca religia este aceeasi, doar interpretarea si aplicarea ei difera. In armata avem traditie si, referindu-ma la prezent, avand in vedere ca Armata e cu noi! a fost slogan la revolutia din 1989, este lesne de inteles de ce romanii tin cu armata.
In Justitie ne-am pierdut increderea cu totii, vazand, ani la rand, ca puscariile sunt numai pentru nevoiasi, cei care fura o rata sau o gaina ca sa dea de mancare familiei. In Romania, cu cat furi mai mult, cu atat esti mai protejat. Dar sa nu fiu carcotasa, pentru ca in ultimii 2-3 ani am vazut si arestari mai importante, care au intors politica pe dos. Acum vedem cate interese sunt la mijloc si de ce sunt unii dispusi sa sacrifice pentru "ciolan" Romania, impreuna cu 22 milioane de romani. Trist, dar adevarat. (Teodora Carnariu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.