Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Romania, purtatoarea rugaciunii...

Romania, purtatoarea rugaciunii...

Email Imprimare

Romanii considera ca Biserica este cea mai importanta institutie deoarece Dumnezeu este capul Bisericii, iar noi suntem madularele ei. Astfel exista o stransa legatura intre Biserica si Dumnezeu. Din acest motiv trebuie sa ramanem stransi legati de sfanta Biserica pentru a fi mereu in comuniune cu Dumnezeu. In acest fel ne putem dobandi mantuirea sufletelor noastre, scopul pentru care ne-am nascut. Biserica este intalnirea dintre cer si pamant. Din acest motiv oamenii simt in Biserica o inaltare a sufletului, aceasta stare fiind comuniunea dintre om si creator prin rugaciune. Romanii stiu ca fara Biserica ei nu se pot mantui si ar ajunge in iadul cel de veci, astfel Biserica este ca un loc de unde iti procuri biletul catre rai, fara acest loc, nimic nu ar mai conta.
Armata reprezinta un loc de instruire din care omul iese muncitor si foarte intelept.
Din acest fapt romanii au cea mai mare incredere in aceste doua institutii. In Biserica, deoarece aici sunt oameni ai lui Dumnezeu ce nu pot face faradelegi si aici este lucrarea directa a lui Dumnezeu, iar in Armata, deoarece din armata oamenii ies foarte intelepti si cu multa chibzuinta. Celelalte tari europene au cea mai mare incredere in Justitie deoarece oamenii de acolo nu il au pe Dumnezeu, avand alte religii neadevarate. Acesti oameni sunt niste oameni care nu inteleg rostul vietii cu adevarat si tin la viata ca la ochii din cap, fiindu-le frica de moarte. Astfel, ei cred ca prin Justitie isi pot pastra mult pretuita lor viata, vazand in aceasta institutie un bodyguard care ii apara de toate relele si necazurile ca sa poata sa traiasca cat mai mult. (Catrina Theodoros, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.