Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea In perioade tulburi, increderea in institutiile statului scade

In perioade tulburi, increderea in institutiile statului scade

Email Imprimare

Noi, romanii, suntem un popor prin excelenta traditionalist, iar credinta noastra ca Armata si Biserica sunt demne de incredere poate fi incadrata in traditia acestui popor. Conform mai multor sondaje publicate in presa, in prezent, increderea in aceste doua institutii este in continua scadere. Poate fi vorba de criza, stiut fiind faptul ca in perioade tulburi increderea in institutiile statului scade, dar trebuie luat in discutie si aspectul legat de comportamentul reprezentatilor sai: Armata este coplesita de coruptie, iar "reformele" infaptuite in vederea aderarii la NATO au distrus si indepartat si putinii oameni de caracter ramasi in randurile acesteia.

In ceea ce priveste Biserica Ortodoxa Romana, aceasta nu se implica prea mult in vietile oamenilor, multumindu-se sa se modernizeze din interior (a se vedea trustul de presa scrisa si audio al Bisericii Ortodoxe), in acest fel incercand sa se adapteze lumii in care traim, insa in detrimentul credinciosilor, care au alte asteptari. Sa luam in discutie taxele percepute de preoti, casatoriile, care sunt in numar tot mai mic, divorturile, tot mai multe, si ne raspundem, desi nu cu placere, de ce scade increderea in aceste doua institutii de traditie ale acestui popor. Am scris acest mic comentariu cu tristete in suflet! (Camelia Cristof)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.