Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Asemanari

Asemanari

Email Imprimare

Apropo de Saptamana Sanatatii! Avem atatea legume cu proprietati miraculoase in tara noastra! V-ati gandit vreodata ca sunt asemanari intre unele legume si organele umane? O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca ochiul uman, iar stiinta demonstreaza ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguin catre ochi. O rosie are patru compartimente si este rosie. Inima este rosie si are patru camere.

Toate studiile arata ca rosiile sunt benefice pentru inima si sange. Strugurii atarna in ciorchine, in forma de inima. Strugurii sunt, de asemenea, hrana revitalizanta pentru inima si sange. Sunt un anticoagulant natural, reduc riscul de infarct si de accident vascular cerebral. Strugurii rosii sau negri contin multe vitamine si minerale, dar si mari cantitati de antioxidanti puternici ce reduc problemele cauzate de radicalii liberi. O nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga, cu incretituri si cute. Si stim ca nucile ajuta la functionarea creierului. Mancati nuci si nu veti mai uita informatii pe care de-abia le-ati auzit!
Boabele de fasole vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si arata exact ca rinichii umani. Ceapa arata ca celulele corpului. Stiinta demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. De asemenea, ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochilor.
Legumele ÅŸi fructele sunt considerate alimente-medicament. Asadar, mancati zilnic fructe si legume! (Aglaitza Ciubotaru, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.