Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Sfaturi de sezon…

Sfaturi de sezon…

Email Imprimare

Stim ca frigul, umezeala, vremea schimbatoare sunt factori de stres importanti pentru organism, care favorizeaza imbolnavirile, mai ales iarna. In acest anotimp, pe langa faptul ca trebuie sa consumam alimente sanatoase, sa facem miscare, este necesar sa luam si suplimente. Dintre vitamine, o contributie importanta o are vitamina C, care reduce perioada de vindecare dupa o raceala. De asemenea, vitamina A este un nutrient esential pentru mucoasa sistemului respirator, iar vitaminele din grupul B au si rol antiinflamator, ajutand la ameliorarea simptomelor infectiilor cailor respiratorii superioare.
De la Magazinul Dacic Cool poti sa le cumperi cu incredere, sunt produse naturale la un pret bun, pret pentru toate buzunarele. Astfel, pentru raceala, gripa, ceaiurile ecologice de cimbru, tei, patlagina si soc fac minuni si te pun pe picioare repejor. La fel si celelalte produse, cum ar fi: vitamina C, Hof.Imun, Catinofort, ceaiul ecologic Echinaceea, iti grabesc vindecarea. Putem spune faptul ca vorbele marelui Eminescu Natura nu minte niciodata sunt adevarate si natura este darnica, ne ofera multe bunatati din gradina ei, iar Magazinul Dacic Cool ni le ofera cu drag si ne ureaza sanatate. Noi ii multumim si ne bucuram ca exista. (Gabriela Rotaru)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.