Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea In Romania sunt mai multe biserici decat spitale

In Romania sunt mai multe biserici decat spitale

Email Imprimare

Mie nu mi se pare normal ca, in 2013, sa constatam ca, din pacate, in Romania sunt mai raspandite bisericile decat spitalele. Acum cand lumea e plina de bolnavi care au nevoie de spitale si medici, pentru un viitor mai bun, in sensul sanatos. Nu stiu cum functioneaza chestia cu construitul bisericilor, fiintarea lor, insa nu era mai bine sa se finanteze pentru un proiect de sanatate, pentru construirea unui spital de copii cu probleme sau un spital oncologic pentru cei care sufera de cancer? Eu optez pentru spitale, spitalele sunt pentru cei vii, bisericile sunt pentru cei morti si plecati de langa noi, caci pentru linistea lor ne rugam. Cu totii avem in familie pe cineva bolnav, un parinte sau bunic bolnav, pe care vrem sa-l vedem cat mai mult pe langa noi. De ce sa nu ajutam la insanatosirea sau macar tratarea lor, sa-i prelungim viata, decat sa ne rugam pentru sufletele lor plecate in lumea de dincolo? (Melinda Draghita)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.