Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Femeile din Romania sunt foarte geloase

Femeile din Romania sunt foarte geloase

Email Imprimare

Nu stiu daca s-a facut sau nu un studiu despre femeile din Romania si sentimentele lor, insa sunt convins ca cel mai profund sentiment pe care il au este gelozia. Sunt geloase pe tot ce misca. Noi barbatii nu putem nici macar sa intoarcem capul dupa o femeie frumoasa, caci imediat ne atentioneaza si se isca o mica cearta. Daca vedem o piesa vestimentara frumoasa pe o femeie, prietenele noastre imediat sar cu gura: pai stii, nu ii sta bine, sau nu mai e la moda, uite ce nasol arata pe ea, gasesc tot feluri de comentarii, nu cumva sa recunoasca ele ceva…

Si cum romanul e gelos si pe capra vecinului, caci ii place sa se uite peste gard in curtea vecinei, tot asa si femeile sunt geloase daca vad o alta femeie mai bogata sau mai imbracata, si incep sa o vorbeasca de rau (asta ca sa nu zic sa barfeasca). Niciodata nu am auzit o femeie sa spuna despre o alta femeie: uite ce bine arata, uite ce masina frumoasa are, uite, a ajuns apreciata si bogata, bravo ei, felicitarile mele... Sunteti de acord cu mine? (Vasile Draghita, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.