Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Sa fim mai buni macar de Sarbatori!

Sa fim mai buni macar de Sarbatori!

Email Imprimare

Cu ocazia Sarbatorilor incercam cu totii sa fim mai buni, facandu-le cadouri membrilor familiei si nu numai. Anul acesta am adunat haine si jucarii ramase de la nepotel si vreau sa bucur niste copii saraci din cartier, pe care de multe ori ii vedeam desculti si cu hainele rupte. Oricat ar fi de saraci, si ei au dreptul sa se bucure pentru un cadou. Avem multe lucruri pe care nu le mai folosim si de ce sa le tinem aruncate in debara cand altii se pot bucura de ele?
Asa ca am impachetat toate si chiar daca eu nu am nici un venit, din pensia mica a sotului le-am cumparat si cate o ciocolata. Multi poate nu m-ar intelege, dar sa vezi bucuria copiilor cand desfac aceste mici pachete, sa vezi cum le clipesc ochii de fericire, cum zambesc larg si nu stiu cum sa iti multumeasca! Ceva ce poate tu nu vrei sau nu-l mai folosesti pe ei ii bucura atat de mult. Ce poate fi mai frumos? Te simti atat de bine, curat sufleteste si fericit pentru fericirea lor. Asta inseamna magia Craciunului, sa fii fericit pentru fericirea altuia, sa poti bucura pe cei din jurul tau si nu numai.
Sa incercam sa fim mai buni de sarbatori! Mai buni cu noi insine, mai buni cu cei din jurul nostru. Fiindca luna decembrie este luna cadourilor, sa facem si noi cadouri, din putinul nostru sa dam si celorlalti. Pentru ca sunt multi copii saraci care nu-si merita soarta grea a vietii. Sa le oferim un zambet macar de sarbatori. (Maria Gherghely, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.