Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Salvarea onoarei, mereu la locul de munca din trust

Salvarea onoarei, mereu la locul de munca din trust

Email Imprimare

Mizeriile de la televiziunile noastre de stiri, partid si divertisment ating cote fenomenale cu subiectele: uite ce a patit colegul sau colega de trust! Inevitabil, orice paparuda care are proces cu barbatu-su, cu amantu-su, una care l-a prins pe barbatu-su la alta, orice mama care are nevoie de pensie alimentara neplatita de bunavoie vin la trustul la care lucreaza ca sa ofere amanunte suculente despre circul pe care il au, acasa sau in justitie, cu… animalul.

Bunul-simt ar trebui sa fie litera de lege pentru niste persoane care presteaza la TV si care mai sunt si considerate vedete sau, Doamne fereste!, exemple de urmat! Asta in teorie, pentru ca in practica e sfarsitul lumii. Si astfel avem nesfarsite seriale despre cat de naspa e Prigoana si ce pura si minunata e Bahmuteanca, la locul de munca al Adrianei, despre cat de naspa e Piturca si cat de devotata e Vica, la locul de munca al Vicai, despre cat sufera Mantea dupa ala al ei, la locul de munca al Mantei, despre ce boli curabile, sarcini reale sau imaginare are Bianca, desigur, tot la locul de munca al Biancai, despre ce nasol e barbatu-su lui Luciu, care e vazut cu alta, episoade relatate la trustul Pro si locul de munca al respectivei mame.
Cateva televiziuni au ajuns sa faca mai multe emisiuni cu 5-10 angajati proprii, pe care ii rotesc la toate posturile din trust, care se invita reciproc si care povestesc, inevitabil, despre viata lor si procesele lor si se folosesc de avantajul de a spune de… animal tot ceea ce au pe suflet, partea adversa avand doar sansa sa sune in direct sau sa participe la circul pus la cale de angajatii trustului la care presteaza victima. Din cate stiu, CNA nu a ajuns inca sa dea amenzi pentru propaganda propriilor angajati, dovedita in atatea cazuri, mai ales la Antene si Pro TV, dar, cine stie, poate e un inceput care trebuie facut si aici! (Florentin Deac, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.