Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Verighetele, simbolul iubirii eterne

Verighetele, simbolul iubirii eterne

Email Imprimare

In Romania sunt tot mai multe nunti, dupa cum ne confirma si statisticile facute. Insa cel mai important lucru legat de acest eveniment sunt verighetele. Si, dupa cum stim, nu se poate nunta fara verighete. Alegerea verighetelor presupune multa alergare si multi bani scosi din buzunar, caci trebuie neaparat sa fie din aur. Verigheta este un simbol al iubirii eterne dintre doua persoane. Reprezinta ceva foarte important, un semn al fagaduintei de iubire facute unul celuilalt de catre viitorii miri, dar si un insemn al faptului ca o femeie sau un barbat este deja angajat intr-o relatie serioasa.

Forma circulara reprezinta atat dragoste impartasita si adevarata, cat si o legatura durabila. Dupa unii, forma inelului e inspirata de cea a Soarelui si a Lunii. Altii spun ca urmeaza forma fireasca a degetului uman.
Firile mai poetice merg chiar mai departe, considerand ca spatiul liber descris de inel nu e unul oarecare, ci este simbolul unei porti care leaga cele doua lumi: cunoscuta si necunoscuta. Oricum ar fi, inelul a devenit cel mai popular simbol al iubirii si al sperantei ca acest sentiment uman poate capta eternitatea. (Vasile Draghita, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.