Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Romania, tara femeilor frumoase

Romania, tara femeilor frumoase

Email Imprimare

Romania este tara femeilor frumoase, harnice si gospodine. V-ati intrebat vreodata de ce vin strainii in tara noastra pentru alegerea sotiei, a perechii potrivite? De ce toti cauta romance? Ei bine, dragi prieteni, raspunsul e simplu: daca ii intrebati pe acestia, ei vor raspunde foarte sincer: romancele sunt frumoase, dulci, harnice, intretin curatenia casei singure, sunt bune gospodine, mancarurile lor sunt mai bune ca cele de la restaurant… Si au dreptate.

Am fost in Germania de exemplu, si acolo barbatii se plangeau de nevestele lor, ca nu fac nimic toata ziua, nu au timp de curatenie, insa au timp de cumparaturi, unde risipesc banii pe lucruri inutile, pe care le arunca ulterior. Deci dragi prieteni, sa ne mandrim cu romancele noastre, caci sunt cele mai devotate sotii, harnice si gospodine. Lor sa le dedicam ziua de 8 martie, cu flori si cadouri dulci. De ce? Pentru ca merita. Pentru ca sunt romance si sunt frumoase! (Vasile Draghita, Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.