Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Sfaturi despre micul dejun

Sfaturi despre micul dejun

Email Imprimare

De multe ori aud sfaturi despre micul dejun, care este necesar organismului pentru a prinde putere, pentru a putea pune in miscare masinaria din noi. Multi sar peste acesta, nu-l considera important. Altii cred ca o cana de cafea si un covrig mancat pe fuga au rezolvat cu masa de dimineata. Mai nou, si copiii sar peste el, motivand: prea dimineata. Si uite asa ne obisnuim, zilele trec, lunile, anii si ne trezim la un moment dat ca ne doare stomacul, apar dereglari in organism (ulcerul si alte boli).
Mi-aduc aminte de bunicii nostri care  considerau  important acest lucru. Luau cu rabdare micul dejun, nu pe fuga, cu toata familia in jurul mesei, nu zgribuliti, nu in tramvai, in autobuz ori la coltul strazii. Mirosea a gem de casa, paine proaspata si ceai parfumat… Ce vremuri! Imi pun intrebarea: Cati dintre noi mai iau micul dejun ca altadata? (Gabriela Rotaru)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.