Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Laptisor de matca, un produs de milioane

Laptisor de matca, un produs de milioane

Email Imprimare

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de acest produs, laptisor de matca pur? Eu l-am descoperit intamplator. Citisem despre el ca este bogat in complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12). Exact ceea ce avem eu nevoie, asa ca m-am gandit sa-l incerc. Doar stiti cum se spune: incercarea moarte n-are.

Inca din primele zile m-am simtit mai bine, eram mai relaxata si mai linistita, laptisorul de matca actioneaza benefic asupra sistemului nervos, si asta m-a linistit, iar buna dispozitie m-a urmarit toata ziua. Chiar si banala raceala ce o avusesem a disparut ca prin minune. Mi-am recapatat pofta de mancare. Sunt foarte multumita de acest produs. Il puteti gasi si in magazinul online Dacic Cool. (Melinda Draghita)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.