Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Economisim combustibilul, ne bucuram de natura

Economisim combustibilul, ne bucuram de natura

Email Imprimare

Combustibilul este prea scump pentru buzunarele romanilor, si nu numai. Cresterea alarmanta a combustibilului din ultimul timp a facut omul sa gandeasca intr-un mod mai econom. Multi dintre noi am scos (cu ocazia primaverii si a aparitiei soarelui) scooterele si bicicletele din garaj pentru a merge la lucru sau la scoala. In felul acesta nu numai ca economisim banii de combustibil, dar facem si miscare, iar sportul este foarte important pentru organism. Si nu in ultimul rand ne bucuram mai mult de natura.

Mai ales cei care au ales mersul pe jos. Iar masinile ni se prafuiesc in garaj, le scoatem doar cand avem mare nevoie de ele, la o deplasare mai lunga. In rest, asteptam... Ce asteptam? Ca pretul combustibilului sa stagneze, caci de micsorat, nu avem cum sa-l micsoram, dar macar sa stagneze, sa nu mai creasca. Caci a ajuns la cote alarmante, nici nu ne mai permitem banala plimbare de duminica cu masina. (Melinda Draghita, Foto: freeimage.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.