Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Pictorii si picturile lor

Pictorii si picturile lor

Email Imprimare

A fi un bun pictor inseamna sa ai un talent innascut si multa rabdare, si nu in ultimul rand sa pui mult suflet in ceea ce faci, ca picturile tale sa vorbeasca prin imagini. Sunt multi pictori in Romania care au un talent extraordinar si creeaza opere de arta senzationale, insa acestia sunt necunoscuti, atat tablourile lor, cat si numele lor, nefiind promovati intr-un fel sau altul. Ca sa inchiriezi o incapere pentru o galerie in care sa-ti expui ca pictor lucrarile nu-ti permiti, caci chiria este mare, iar cei care vin la asemenea expozitii se uita si pleaca.

Din pacate, romanii nu cumpara tablouri, pentru a nu-si gauri peretii proaspat renovati, sau din motive cum ar fi stersul prafului de pe ele si ocupa locul degeaba. Nu-mi place aceasta gandire a lor. Pacat, nu stiu sa aprecieze arta, talentul care il are acel pictor, timpul pe care l-a daruit pentru crearea operei, plus ca materialele sunt scumpe, ma refer la panze, pensule profesionale/speciale de pictat, vopsele... Ei din asta traiesc, daca nu-si vand tablourile, incet, incet renunta la aceasta pasiune a lor, si uite asa dispar anumite valori romanesti. (Melinda Draghita, Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.