Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Farmaciile din Romania

Farmaciile din Romania

Email Imprimare

In Romania avem foarte multe farmacii, asta am constatat in ultima vreme, cand am ramas surprins de faptul ca in orasul meu, pe o singura strada din cartierul unde locuiesc, sunt cinci farmacii. Da, asa este, cinci farmacii diferite pe o singura strada. Orasul este invadat de zecile de farmacii care incearca sa ne ofere cat mai multe oferte, fie prin carduri de fidelitate, fie prin reduceri de 15-20%, fie prin tombole… Orice, doar sa-si atraga clientii!

Caci, stiti cum se spune: Oameni bolnavi sunt destui si vor mai fi! Totuso, de ce asa de multe farmacii? Mi se pare inutil. Pe vremea lui Ceausescu era o singura farmacie a orasului, apoi fiecare cartier avea cate o farmacie, insa acum sunt zeci de farmacii in fiecare cartier. Ce parere aveti de asta, dragi cititori Dacic Cool? Nu-i asa ca e cam aiurea, sa ai asa multe farmacii? (Vasile Draghita, Foto: freeimage.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.