Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Romania, OZN-uri, extraterestri

Romania, OZN-uri, extraterestri

Email Imprimare

Romania a fost vizitata de mai multe ori de-a lungul timpului de OZN-uri. Sunt multi romani martori ai acestori aparitii miraculoase, care sustin cu mare convingere ca sferele si luminile vazute de ei au fost OZN-uri, extraterestrii veniti de pe alte planete. Iar povestile acestora despre rapiri, ma refer de rapiri ai unor oameni simpli de catre extraterestri, sunt chiar convingatoare. Si, sincer, ma pun pe ganduri. Oare chiar exista aceste OZN-uri? Oare chiar am fost vizitati de extraterestri? Extraterestrii chiar exista?

Si daca ma gandesc logic, ar fi o risipa prea mare daca in tot universul am fi numai noi. Nu cred ca Dumnezeu a creat atatea planete doar pentru a fi populata una singura dintre ele, si anume Pamantul, de catre oameni. Cred ca si celelalte planete au fost create cu un anumit scop. Si daca pe una dintre ele s-a gasit apa, atunci acolo se gasesc si supravietuitori… logic, nu? Deci, parerea mea este ca exista fiinte extraterestre si ca nu suntem singuri in acest imens univers. Doar ca mintea noastra nu este suficient de dezvoltata pentru a putea accepta acest lucru si pentru a putea stabili o legatura cu ei zilnic. Inca nu am evoluat suficient de mult ca fiinte umane pentru aceste noutati. Ce spuneti? Am dreptate? (Melinda Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.