Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Era silicoanelor

Era silicoanelor

Email Imprimare

Vedetele si-au pus silicoane din banii statului, adica din banii nostri… stire care ne-a bulversat pe toti. Sincer, pe mine ce ma deranjeaza este faptul ca sunt multe fete si femei care din cauza cancerului au ramas fara un san (sau fara ambii sani), iar statul nu are bani pentru ele, pentru niste implanturi cu silicoane, ca sa arate si ele normal. Si pentru vedete au fost bani publici. Strigator la cer!

Vedetele care au atatia bani isi permit aceste silicoane, ma refer ca isi permit sa le cumpere din banii lor de buzunar, nu sa le ''fure" de la stat. Iar bietele femei care nu si le permit, desi au mare nevoie de ele, li se par costuri ridicate, mult prea mare efort pentru ele saracele, ele se resemneaza, se retrag din societate, iar sperantele ca sa arate si ele normal inceteaza, inceteaza sa mai spere. Si ma intreb: exista dreptate in lumea asta rea in care traim? (Melinda Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.