Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Romancele, cele mai frumoase, elegante, dar si cochete femei

Romancele, cele mai frumoase, elegante, dar si cochete femei

Email Imprimare

Femeile din Romania sunt moderne si mult mai bine imbracate decat cele din tarile vecine. Ce nu inteleg eu ca barbat, de ce atatea schimbari la femei, de ce atatea haine si bijuterii, care uneori sunt inutile, poate nici nu le poarta. O vad pe sotia mea cand aranjeaza hainele in dulap spunand Cu aceasta fusta nu am mai umblat de 3 ani sau Acest palton nu l-am mai purtat de cativa ani... si totusi si le pastreaza in continuare in dulap, ca poate, poate vreodata le va purta. Aiurea… N-o inteleg!

Noi, barbatii, daca avem doua perechi de pantaloni si cateva tricouri (camasi), e suficient, insa femeilor le trebuie tot mai multe haine, dulapuri intregi. Ce-i drept, romancele incearca sa fie in pas cu moda, sa fie cochete, mereu in schimbare. Azi o vezi blonda, maine o vezi roscata. Azi poarta cercei noi, maine isi cumpara un colier chic etc. Si noua barbatilor ne plac femeile elegante, de ce sa nu recunoasteam! Romancele noastre sunt cele mai frumoase, moderne, elegante si cochete... (Stefan Gherghely, Foto: freeimages.com)


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.