Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Eu prefer filmele romanesti

Eu prefer filmele romanesti

Email Imprimare

Mie personal imi plac mult filmele romanesti. Desi, daca am face un sondaj, sunt sigura ca 90% din tinerii acestei generatii ar prefera sa vada un film strain decat unul romanesc. Pacat, caci totusi am avansat pe treapta cinematografiei. Tot mai multe filme romanesti ajung dincolo, in tari straine, la decernarile de premii la diverse categorii. Pacat ca mentalitatea romanilor care prefera filmele straine este aceea ca filmele romanesti nu au calitatea filmelor straine din cauza bugetului restrans.

Eu zic ca si cu un buget restrans, un bun regizor si actorii potriviti fac un film bun. Nu vreau sa dau nume, caci sunt multi aspiranti ai cinematografiei romanesti care se lupta sa-si faca un nume prin filme romanesti. Eu le doresc succes si sper ca mentalitatea celorlalti sa se schimbe in bine, sa le dam o sansa si filmelor romanesti. (Maria Gherghely, Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.