Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Violenta in crese si gradinite

Violenta in crese si gradinite

Email Imprimare

Majoritatea dintre noi suntem parinti, si pe perioada serviciului, neavand unde lasa copilasii, ii lasam la crese si gradinite. E bun acest lucru, caci acolo copiii socializeaza si se dezvolta intr-un alt mediu. Insa saptamana trecuta un vecin mi-a povestit ce a patit: a scos copilul de la cresa cu urechea invinetita, de culoarea albastru spre mov. Saracutul de el atata a fost tras de ureche pana i-a ramas urechea vanata. Nu mi-a venit sa cred! Cum e posibil asa ceva?

Eu inteleg ca acesti copii care sunt la cresa sunt mici si inca nu pot vorbi pentru a ne povesti acasa tot ce se intampla acolo cu ei, insa nu cred ca agresivitatea este o solutie. Cu copiii mici trebuie sa avem rabdare, indiferent de situatie. Al nostru inca nu a fost la cresa, abia in noiembrie il ducem, insa daca ar pati la fel, sa vina acasa vanat, cred ca i-as da in judecata. Cred ca asa ceva doar in Romania se poate intampla, caci in alte tari sunt supravegheati cu camere video, iar strainii au alta mentalitate, nu apeleaza la agresivitate.
Pentru a fi siguri ca copilul este in siguranta, cel mai potrivit ar fi sa-i lasam la bunici (cine are!), iar in cel mai rau caz, la crese. Desi sunt multe crese modernizate recent, unde copiii se simt bine cu multe jucarii noi si mese bune, personalul e prea putin in raport cu numarul copiilor, si nici nu ma mir ca isi pierde uneori rabdarea. (Vasile Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.