Luni, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Comportamentul unor cadre medicale, dezamagitor

Comportamentul unor cadre medicale, dezamagitor

Email Imprimare

Am hotarat sa va scriu cateva randuri despre experienta mea legata de spitalele de pe la noi. Am ajuns la concluzia ca problema principala este comportamentul cadrelor medicale medii si nepasarea unor medici in cazul in care nu le-a intrat nimic in buzunar. De parca nu si-ar lua salariul lunar. Ce vina avem noi, cei care ne-am platit asigurarile de sanatate, ca salariul lor este mic si ca, in cazul medicilor, nu este in ton cu atatia ani de carte? Cu medicii insa ne descurcam mai usor, dar cu cadrele medii ce ne facem, ca sunt multe ture?

Daca nu avem bani, ramane doar sa ne rugam sa nu ne imbolnavim. As vrea din suflet ca sistemul sa se schimbe. Stiu ca nu in toate spitalele e la fel. Poate ca tine de conducerea fiecarui spital si de deontologia fiecarui medic. Parca stiam ceva de juramantul lui Hippocrate… As vrea ca macar nepotii nostri sa beneficieze de un alt sistem medical. Medicii sa fie bine platiti si trasi la raspundere pentru orice alta suma primita in plic. Iar daca salariile ar fi mari, poate ca nu ar mai fi tentati sa plece la clinicile din strainatate. Dar pentru asa un vis toate rotitele economiei trebuie sa se invarta altfel. Deja ma gandesc la nivel macro. Prea mult! Mai bine sa fim sanatosi. Sa nu avem nevoie de medici decat pentru preventie. (Ecaterina Rosu, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.