Vineri, 5 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Femeia, in ipostaze degradante si discriminatorii. CNCD s-a prins si el!

Femeia, in ipostaze degradante si discriminatorii. CNCD s-a prins si el!

Email Imprimare

CNCD a sanctionat cu avertisment Asociatia Litoral-Delta Dunarii si pe primarul Constantei, Radu Mazare. Continutul este unul discriminatoriu, are un continut sexist, aduce atingere demnitatii umane a femeilor, in primul rand pentru ca degradeaza femeile la un obiect sexual, iar cu privire la declaratiile primarului Mazare am constatat ca depasesc limitele libertatii de exprimare, a declarat presedintele CNCD, Asztalos Csaba, citat de Digi24.
CNCD s-a prins destul de greu in cazul sexism pentru Litoral, iar activitatea sa cu privire la ipostazele degradante si discriminatorii in care este prezentata femeia in politica, in societate, in mass-media este aproape neglijabila.

Sa ne aducem aminte cat de timid a reactionat la tiganca imputita, la trimiterea femeii la cratita, de catre pedelistul Florea, primar de Targu-Mures, care voia doar borfasi barbati in politica si in partidul lui, si CNCD nu a intervenit deloc la prezentarea la TV a unor asa-zise asistente, cu roluri de femei foarte proaste, vulgare si despuiate, la folosirea femeilor pe post de jucarii sexuale in toate manelele idioate ale minoritarilor romi care nu canta decat pentru majoritari, in limba romana, dar sa nu uitam  si lipsa de reactie la anunturile prostituatelor din ziare si reviste, in timp ce legile interzic prostitutia!
Foarte rar am gasit decizii ale CNCD contra abuzurilor unor angajatori de la stat sau privat in ceea ce priveste femeia, si folosirea in continuare a femeilor in organizatia de femei e si ea discriminatorie, cata vreme barbatii nu au organizatie de barbati, ei fiind pusi direct pe lista de eligibili, iar femeile sunt trimise pe lista doar daca se dovedesc bune (sexual sau nu) pentru barbatii din partid. Pana si matematica se dovedeste discriminatorie, de parca suntem in vreun ev mediu intunecat, pentru ca exista Olimpiada europeana de matematica pentru... fete!
Cum nu exista olimpiada pentru baieti, poate aflam de la Ministerul Educatiei ce naiba e cu olimpiada sexului frumos? E cu cifre scrise cu roz sau la care tipul de rezolvare e doar de doua ore, nu de 3, ca la baieti? E matematica pentru emisfera stanga sau dreapta sau dupa asezarea si numarul neuronilor?! Si pentru a arata si partea inversa, cea cu discriminarea pozitiva in folosul femeii, cititi textul reclamei de la Spiru Haret: 3.500 de haretiste (sic!) pot primi subventii prin programul ProFemin! (Florentin Deac, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.