Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea De ce nu se prezinta tinerii din ziua de azi la vot?

De ce nu se prezinta tinerii din ziua de azi la vot?

Email Imprimare

Pe vremuri eram obisnuiti ca atunci cand erau alegerile sa mergem toata familia la vot, de la cel mai mic (care a implinit varsta pentru dreptul de a vota) si pana la cel mai mare. Ne adunam cu totii buletinele si asteptam sa mergem, simtind ca este o obligatie de-a noastra pe care trebuie s-o indeplinim pentru a avea un viitor mai bun. Acum, acest "obicei" a disparut, dorinta de a merge la vot n-o mai regasim in tinerii din ziua de azi. Tot mai putina lume merge la vot, dupa cum observam, majoritatea sunt cei de varsta a treia, care inca mai au putere sa creada in schimbarea in bine.
Noi, tinerii, nici macar nu stim cand sunt voturi, pentru ce se voteaza, cine sunt candidatii, pentru tineri este un subiect neinteresant, nu se simt obligati pentru a vota, spunand de ce sa votam, oricum iese cine trebuie. Ei nu stiu daca gandirea lor este una corecta sau nu, insa cert este ca s-au saturat sa tot creada in schimbarea in bine pe care candidatii ne-o tot promit degeaba. Vazand cum tinerii nu au nici un viitor in aceasta tara, fiind "alungati" sa lucreze in tarile straine pentru a putea sa-si intretina familia si copiii, nu mai trebuie sa ne miram de ce nu se prezinta acesti tineri la vot. (Melinda Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.