Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Femeia, castigatoare la Cotroceni?

Femeia, castigatoare la Cotroceni?

Email Imprimare

Femeia, castigatoare la Cotroceni? Nu in urmatorii 50 de ani, pe temeiul ca femeia e vazuta sluga politica a barbatului. Din pacate, Romania e tara in care femeia accepta sa fie folosita de barbati in politica. Jumatatea frumoasa a lumii este tinuta in colivie, in organizatii de femei, din care barbatii extrag, ca niste scamatori, diverse femei care le plac lor, care presteaza diverse servicii pentru ei sau doar pentru imagine, pentru a nu se spune ca sunt misogini. Cum nu exista organizatii de barbati, femeia in politica e doar una pe care o vor barbatii sa fie pe lista lor de barbati si atat, adica avem discriminare pe fata, ca in cazul tinerilor izolati in organizatii de tineret!

Femeia, insa, nu se prinde, ea e mandra ca presteaza de obicei activitati importante pentru partid in organizatia ei de femei, cum ar fi prepararea cafelelor, transportul ajutoarelor si cadourilor de Craciun sau Pasti, lipirea autocolantelor in campania electorala si activitati de secretariat la bolovanul de senator, deputat sau la sediul partidului. Totusi, chiar daca nu e bagata in seama la functii, femeia are drept de vot. Iar in Romania numarul femeilor ar intrece  numarul barbatilor cu drept de vot.
Ce fac femeile? Nici macar nu stabilesc o candidata la presedintie si nici macar nu se gandesc sa voteze pentru o reprezentanta a femeilor, pentru a apara valorile specifice. Este bine cunoscut ca o femeie este interesata de familie, de copii, de educatie, ca pe o femeie e mai greu sa o prostesti cu voteaza pentru banditul de partid care are club privat pe bani publici si iti fura milioane de euro care ar merge altfel in gradinite, scoli, spitale, ca la Targu-Mures, Cluj-Napoca sau aiurea, acolo unde sunt hotii etnici ai PSD si ai PDL!
In concluzie, femeia este ferita prin conspiratia barbatilor de pacatul hotiei de partid, prin limitarea accesului la functii politice, ea trebuie sa presteze activitati marunte pentru barbatul de partid, si o  femeie la Cotroceni, care sa fie si votata de femeile santajate de barbati si tinute sub papuc, pare de domeniul SF! Poate peste 50 de ani, dupa inca doua generatii, romancele vor realiza cine le-a furat tara, cine si-a batut joc de copiii lor si ca vinovati nu sunt barbatii, ci femeile care au acceptat hotia, minciuna, sexismul, misoginismul, servilismul, prestarea de servicii pentru accesul pe liste si asa mai departe.
Romance, putin civism nu va strica si nici sa va invatati drepturile, pentru ca, surpriza, femeia are… suflet! S-a stabilit asta in 581, la Macon, in Franta si vi s-a recunoscut ca sunteti fiinte omenesti! Atunci de ce acceptati discriminarea, misoginismul, judecarea dupa sex, santajul? Pentru romance, un pic de atentie: 18 august 1920, garantarea dreptului femeii de a vota, in SUA. Ungaria, drept de vot pentru femei din 1918. Romania, drept de vot pentru femei din 1929! 1939, prima femeie senator in Romania... 2050, prima presedinta a Romaniei?! (Florentin Deac)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.