Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea O copilarie colorata aici, in Romania

O copilarie colorata aici, in Romania

Email Imprimare

Copilaria copiilor din Romania nu este atat de ''bogata'' ca in strainatate, unde posibilitatile financiare sunt mult mai mari, insa e mult mai colorata. Colorata de zambetele celor mici, care din toate lucrurile fac o jucarie, tot ce le vine la indemana. Cum ar fi o sticla de plastic in care am pus niste creioane si am creat o jucarie care face zgomot, sau o cutie de plastic umplut cu dopuri de la sticle, obiecte legate cu sfoara si zvarlite-n vant... din orice putem face ceva folositor, o jucarie noua.

Creativitatea ne indeamna s-o facem atunci cand bugetul nu ne permite. Asta nu inseamna ca copiii nostri sunt nefericiti. Din contra, copiii nostri cresc in iubire si intelegere, e mult mai important decat lucrurile materiale pe care i le ofera parintii care nu sunt langa ei. Zambetul celui mic poate ca il pot cumpara pe moment cu o jucarie noua, insa golul din sufletul celui mic persista acolo, si mai ales in amintirea lui. Si atunci zic cu mana pe inima: copiii nostri sunt fericiti si au o copilarie colorata cand suntem langa ei, prezenti zi de zi. (Melinda Draghita, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.