Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea A venit toamna… cu racelile ei!

A venit toamna… cu racelile ei!

Email Imprimare

Odata cu venirea toamnei au venit si racelile, virozele respiratorii, care ne pun la incercare sanatatea. Avem o solutie de a ne trata, si aceasta este magazinul Dacic Cool, magazin care are produse pentru orice suferinta, dar mai ales pentru raceala, magazin ce ne ofera produse naturale care ne ajuta in acest sens. Aici totul este in ordine, curatenie si produsele asteapta cuminti pe rafturi pentru a fi cumparate, pentru a  trata si insanatosi organismul. De la vitamina C si echinacea, ceaiuri, tincturi pana la produsele apicole, miere, laptisor de matca pur si crud, propolis, toate sunt bune si eficiente.

Produse naturale romanesti, dar si straine isi fac bine treaba, adica te pun repede pe picioare si-ti redau sanatatea si buna dispozitie. Ma bucur ca exista si recomand cu incredere acest magazin ale carui produse sunt excelente, la pret acceptabil, unde se poate comanda si on line. Multumesc magazin Dacic Cool, multumesc pentru tot, multumesc ca existi! (Gabriela Rotaru, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.