Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Aliatii mei impotriva racelii

Aliatii mei impotriva racelii

Email Imprimare

Intr-o buna dimineata de toamna calduta, m-am trezit racita cobza... Nu puteam respira si gatul ma ustura ingrozitor. Vremea buna m-a pacalit de data aceasta, insa cu "artileria grea" alaturi am reusit in doar cateva zile sa ma pun pe picioare. Pentru ca am incredere in produsele romanesti, mi-am facut din timp provizii pentru sezonul rece. Hofigal si Apimond sunt aliatii de nadejde in lupta mea cu raceala si nu numai. Ma bazez pe aceste produse si in alte situatii, insa acum am trecut direct la atac.

Pentru ca aveam o stare febrile, mi-am facut repede un ceai de soc. Acesta favorizeaza transpiratia. L-am indulcit cu putina miere si am dizolvat o bucatica de propolis. Imediat am inceput sa respir mai bine. Pe parcursul zilei am luat de 3 ori cate o lingurita de miere de salcam cu cate o lingurita de polen. Acest amestec se ia cu 30 de minute inainte de masa, pentru ca este mai bine asimilat de organism. Seara am incheiat-o cu un ceai caldut, de asemenea indulcit cu putina miere si cu putin propolis. Am inghitit si doi catei de usturoi. Este un leac pe care bunica mea il recomanda cu sfintenie in caz de raceala.
Dupa trei zile de tratament, raceala s-a dat invinsa. Am continuat sa consum aceste produse pentru a fi sigura de reusita si le voi consuma pe tot parcursul anotimpului rece, deoarece pe termen lung, pe langa multe alte beneficii, intaresc sistemul imunitar si sporesc vitalitatea. Eu am incredere si sustin brandurile romanesti. Acestea prezinta garantia calitatii, fiind obtinute prin metode traditionale, fara a contine compusi chimici, daunatori organismului.
Cumparand produsele Hofigal si Apimond incurajam dezvoltarea agriculturii si apiculturii ecologice. (Bianca Ierchan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.