Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Prostitutia… la masculin

Prostitutia… la masculin

Email Imprimare

Prostitutia este una dintre cele mai vechi meserii din lume si a fost, pana nu demult, catalogata drept o indeletnicire a unui segment feminin, o categorie sociala aflata pentru mult timp in atentia anchetelor sociale si a statisticilor. Nu se stie cand s-au schimbat lucrurile, cand au inceput si barbatii sa patrunda tainele acestei meserii, insa cert este ca astazi, prostitutia masculina este in continua crestere in Europa.

Se recomanda Ben, insa numele sau complet este Benjamin. Vine dintr-o familie numeroasa din Arges, insa de vreo zece ani isi duce traiul in Italia. Pentru cei de acasa, Ben lucreaza in constructii si ajuta intreaga familie cu bani pentru tot ce trebuie. In realitate, pe Ben il vezi zilnic in piete, in statii de autobuz, in gari, asteptand sa fie abordat de femei, asteptand sa primeasca un telefon in urma anunturilor date in ziare. Ben nu are nimic din aroganta sau din sarmul unui gigolo, dar nici alura de victima nu are. Povestea lui a inceput la un an dupa ce a ajuns in Italia. Lucra intr-adevar, in constructii, insa intr-o seara, dupa munca, s-a oprit sa bea un capucino intr-un bar. Acolo a fost abordat de ea, Vera, o femeie trecuta bine de 60 de ani, bine ingrijita, atent machiata, cu un parfum puternic si cu o geanta stralucitoare. La inceput, Ben a fost deranjat de prezenta ei, de faptul ca i s-a alaturat la masa atunci cand el voia sa fie singur, listit, ia apoi a descoperit in Vera o femeie deschisa, comunicativa, gata sa-i ofere sume importante de bani pentru anumite favoruri. Propunerile Verei, desi diferenta de varsta era mai mare de 30 de ani, l-au tentat atat de mult pe Ben, incat, in timp, acesta a renuntat la slujba sa in constructii. Cu ajutorul Verei, Ben si-a creat o adevarata clientela si viata capata conturul unei continue impliniri financiare. Pe vremea aceea nu erau multi cei care imbratisau aceasta meserie. Au trecut 9 ani de atunci. Ben si-a facut o casa in tara si un cont frumos in banca. Mai are cateva mici lucruri de pus la punct, apoi spune ca va uita tot si se va intoarce in tara definitiv. Ben nu se lauda cu numele importante din clientela sa. Isi spune povestea ca si cum s-ar spovedi, spune insa ca nu regreta nimic, ca a avut noroc de Vera, ca ea i-a deschis ochii si l-a ajutat. Este insa ingrozit de ceea ce vede zilnic pe strazile Italiei. Daca el si-a inceput meseria pe cont propriu, astazi exista grupuri organizate, in multe dintre acestea fiind implicati si minori. Ben spune despre sine ca este un norocos. Lui ii plac femeile si a ramas asa, chiar daca, in acesti 9 ani s-au ivit ocazii si a avut cereri si de servicii cu barbati… insa el a avut norocul sa nu se abata de la regula. Unii dintre prietenii sai nu au avut aceeasi traiectorie ca si el.
Cand se lasa seara, in Milano, Roma sau orice alt oras din Italia, in punctele cele mai circulate, isi fac aparitia romani, barbati tineri sau chiar foarte tineri. Par ca se plimba, insa in realitate asteapta, asteapta sa fie abordati, unii de catre femei cu stare, altii fac parte din adevarate retele de servicii homosexuale.
In aceeasi situatie sunt, desigur si barbati de alte nationalitati, insa italienii homosexuali spun ca prefera barbatii romani, pentru ca sunt mai tandri si pot oferi mai mult decat un simplu raport sexual. Se pare ca nu doar prostituatele romance sunt cautate in afara granitelor, ci si barbatii romani cu aceste indeletniciri. Majoritatea barbatilor romani care se prostitueaza in afara tarii, sunt homosexuali. Exista totusi, un esantion de barbati care isi ofera serviciile doamnelor. De regula, acestia sunt foarte stilati, eleganti si se incadreaza in anumite norme (inaltime, kilograme). Sunt sofisticati, cultivati, bine imbracati, sunt solicitati de catre femei foarte instarite pentru a le face companie in mici vacante sau fac obiectul cadourilor, sunt chemati uneori la anumite aniversari.
La polul opus stau consecintele. Cea mai mare parte dintre acesti tineri se intorc in tara si fie cad in depresii, fie devin dependenti de droguri, insa este foarte greu sa se revina la o viata normala. Specialistii spun ca aceasta indeletnicire relativ noua a barbatilor a aparut ca o consecinta a crizei economice si este intr-o continua si rapida dezvoltare. O data cu aceasta evolutie rapida, apar si victimele. Homosexuali care cad prada obsedatilor sau psihopatilor, barbati fortati sa se drogheze, mutilati sau minori care raman cu traume pentru tot restul vietii.
Ben povesteste fara sa para afectat de ceea ce face, insa repeta ca va veni o zi in care va ajunge acasa si va avea o viata normala. Oricum, piata prostitutiei masculine s-a aglomerat in ultima vreme, iar el a ajuns la varsta la care incepe sa constientizeze ca in viata de prostituat banii se castiga extrem de usor, insa riscurile sunt imense.
Lumea a evoluat, insa e ca si cum ar fi luat un medicament cu efecte secundare, iar acestea sunt atat de agresive, incat a aparut dorul de vremurile bune, vremurile in care domnea echilibrul si intelepciunea. (Rodica Puscasu, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.