Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Stresul profesional in viata personala

Stresul profesional in viata personala

Email Imprimare

Tot mai des observam ca stresul de la serviciu ne afecteaza viata personala in sens negativ. Zilele in care venim de la serviciu incarcati de stres sunt tot mai dese, iar acasa parca nimic nu ne mai iese din cauza faptului ca oboseala si nervii isi pun amprenta pe tot ce incercam sa facem. Si de aici apar diverse probleme si certuri fara sens. Ne certam din orice, ridicam vocea... si gata. Insa nu ar trebui sa lasam ca stresul de la serviciu sa ne afecteze viata personala, sa nu-l lasam sa ne urmeze pana acasa.

O data ajunsi acasa, vazandu-i pe ai nostri, pe copii, ar trebui sa uitam de tot ce e rau si sa ne incarcam cu energie pozitiva. Sa incercam sa fim mai optimisti, mai veseli. Zambetele ne prelungesc viata, spunea un mare savant. Deci sa incercam sa zambim mai mult si sa vedem intotdeauna partea plina al paharului. Sa fim optimisti cu totii. Caci dupa ploaie, intotdeauna iase soarele! (Maria Gherghely, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.