Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Un martisor in dar

Un martisor in dar

Email Imprimare

Se apropie 1 Martie, ziua martisorului care cu drag il oferim persoanelor dragi noua. Ma bucur sa vad pe tarabele din oras fel de fel de martisoare, dar nimic nu se compara cu cele realizate handmade. Toate sunt unice in felul lor, fiind realizate din diferite materiale, prin folosirea unor tehnici diferite... Designerii ne arata frumusetea lucrului migalos, dar atat de elegant si de minunat.

Colorate si vesele, fie ca sunt cusute cu diferite motive, brodate, facute din ceramica, lemn ori alte materiale, martisoarele iti incanta sufletul, ochii si te bucuri ca un copil la primirea a ceva bun.
Va invit sa vizitati magazinele unde designerii expun astfel de frumuseti, sa le admirati, sa le cumparati.
Fie ca martisorul de anul acesta sa va aduca o primavara frumoasa, cu sanatate, bucurii si speranta spre mai bine si mai frumos! (Gabriela Rotaru, Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.