Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea De Paste

De Paste

Email Imprimare

Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. Din pacate, desi multi sarbatoresc si astazi Pastele, pentru unii este doar un prilej de mancare si bautura.
Sarbatoarea Pastelui poate fi asociata cu primavara. Retrezirea naturii la viata simbolizeaza noua viata pe care crestinii au castigat-o prin crucifierea si invierea lui Iisus.

Insa nu istoria Pastelui am vrut sa vo prezint, ci mai degraba o nelamurire. Nu inteleg de ce nu poate fi Pastele o singura data pe an la toata lumea, de ce unii il au mai repede cu o saptamana? Asta ne face sa ne intrebam care Paste este cel adevarat si care trebuie tinut. Mi se pare cam aiurea sa le tin de doua ori. Mi-as dori sa fie doar odata la toata lumea la fel, caci Biblia este doar una, la fel si Dumnezeu. Voi ce spundeti dragi cititori Dacic Cool? (Melinda Draghita, Foto: www.freeimages.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.