Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Munca la patron

Munca la patron

Email Imprimare

Prefer sa lucrez intr-o fabrica decat la patroni - auzim tot mai des la tineri si nu numai. Fabricile sunt mai serioase, programul este fix, orele suplimentare sunt platite, sambetele, platite dublu, ai acces la concediu/zile libere, iar plata salariilor se face la timp. Pe cand, daca lucrezi la patroni care detin firme mici sau magazine, rar beneficiezi de asa ceva. Bani putini, salarii care intarzie mult, ore suplimentare multe si neplatite, zile libere deloc, iar daca ai nevoie de concediu, atunci gata scandalul, iar de respect nu mai vorbesc... Da, se intampla in Romania, din pacate.

Recent, am constatat ca atata timp cat lucrezi la un patron, esti umilit din toate punctele de vedere, iar daca iti dai demisia si vrei sa pleci, incearca sa te prosteasca, sa nu te mai plateasca si sa-ti bage pe gat tot felul de chestii, asa, din razbunare. Nu mi se pare corect. La sfarsit, cel destept cedeaza, adica saracul angajat care pleaca sa-si lase loc de buna ziua si semneaza in nestiinta de cauza orice act, ca sa plece cat mai repede de la patronul razbunator. Chiar nu-i inteleg! Fiecare pleaca intr-un loc mai bun, de ce sa incerci sa-l tii pe angajat fortat, daca si asa nu-l platesti?! Si uite asa, iar ne dezamagesc... Sunt cazuri si mai grave, insa eu am povestit cazul meu. (Maria Gherghely, Foto: www.freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.