Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Vrem o Romanie corecta!

Vrem o Romanie corecta!

Email Imprimare

In ultimele zile, toate televiziunile difuzeaza imagini si discutii despre incendiul din clubul Colectiv si protestele impotriva clasei politice. Bineinteles ca nu am putut fi indiferenta fata de aceasta nenorocire, asa ca voi scrie aici pe site-ul care promoveaza o Romanie corecta si curata! Pe mine m-a emotionat foarte mult drama acelor tineri care si-au pierdut viata in clubul Colectiv, mai ales ca si eu iubesc muzica rock. Nu vreau sa repet in acest articol ceea ce se spune de o suta de ori la televizor, ci vreau sa lamuresc lumea cu privire la multe lucruri neintelese de multi. In primul rand, muzica rock nu este o muzica satanica! Rock-ul este mai mult decat muzica, este o manifestare a tuturor frustarilor impotriva lucrurilor conventionale si aberante la care se supun toti romanii sub aspectul asa se face. Sunt acele legi nescrise, pe care toti romanii le accepta, desi nu sunt corecte.

Iata un exemplu in acest sens: banii in plic dati medicilor pentru a face ceea ce trebuie sa faca, desi ei sunt platiti pentru acel lucru. Ei spun ca au salarii mici pentru cat de mult lucreaza, insa toata lumea are salarii mici in Romania! Asta nu e o scuza! Si mai vroiau si legalizarea spagii! Chiar nu inteleg de ce toti romanii inchid ochii si spun ca asa se face! Un alt exemplu: in loc sa plateasca amenda pentru nerespectarea regulilor de circulatie in trafic, romanii strecoara o bancnota albastra printre actele masinii! Rusine! Si exemplele pot continua. Nu vreau sa jignesc pe cineva dand aceste exemple, poate ca mai sunt oameni care sunt corecti si nu fac astfel de lucruri. Pentru ei, tot respectul!
Trebuie sa ne gandim in primul rand ca puteam fi si noi in locul acelor tineri din club. Ei vor fi afectati pe viata: nu vor mai putea face unele lucruri esentiale, cum ar fi sa-si foloseasca mainile, unii nu vor mai auzi cum trebuie, altii nu vor mai vedea din cauza arsurilor. Ei vor suferi o depresie foarte mare, unii dintre ei vrand sa-si puna capat vietii. Ei nu se vor mai recunoaste in oglinda, fata lor arsa nu va mai fi la fel. Parul si sprancenele arse nu vor mai creste, pentru ca a ars si radacina firului de par. Nu stiu cati dintre ei vor avea bani pentru operatii estetice... Trebuie sa se schimbe ceva in viata asta pentru ca moartea celor 32 de oameni sa nu fie in zadar.
Imi doresc o Romanie corecta! Cum este Germania sau cum este Marea Britanie. As vrea o tara de care sa fiu mandra si sa-i invat pe copiii mei sa-si iubeasca tara. Sper ca de azi inainte sa se schimbe radical clasa politica, si odata cu ea, toti oamenii. Sa fim corecti, buni, harnici si sa ne mandrim cu Romania, tara in care ne-am nascut! (Angelica Cioaca)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.