Duminica, 18 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Vatican - locul care ascunde cele mai mari secrete ale omenirii

Vatican - locul care ascunde cele mai mari secrete ale omenirii

Email Imprimare

Vaticanul, aceasta "Mecca" a crestinilor, este locul care a adunat in decursul timpului unele dintre cele mai mari comori culturale ale omenirii. Tinta principala a teoriilor conspiratiei, Vaticanul este unul dintre cele mai vizitate locuri din lume. Insa foarte putini dintre cei care trec pragul Cetatii Vaticanului banuiesc ca aici sunt ascunse unele dintre cele mai importante documente secrete, menite sa schimbe istoria omenirii. Este vorba despre mari adevaruri care, daca ar fi facute publice, ar schimba radical ideea despre viata. Surse neoficiale sustin ca documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amanunte locul unde au fost ascunse artefacte precum Sfantul Graal, Chivotul Legii sau descriu numeroase evenimente din istorie, dar si implicarea extraterestrilor in evolutia umana.

Fiind unul dintre cele mai bine pazite locuri din lume, in arhivele Vaticanului, doar patru oameni au acces la aceste documente: Cardinalul Raffaele Farina (bibliotecar), Jorge Maria Mejia si Luigi Poggi (arhivisti emeriti) si Sergio Pagano (seful arhivelor secrete). Toti ceilalti, inclusiv reprezentanti ai Vaticanului, care doresc sa citeasca un document din arhivele secrete, trebuie mai intai sa-l solicite ca si cum ar trebui sa-i cunoasca existenta dinainte.
Jurnalisti din intreaga lume au incercat sa patrunda in arhivele pe care Vaticanul le ascunde in imensa biblioteca, dar niciodata nu le-a fost ingaduit accesul. Cand acestia au intrebat motivul pentru care documentele sunt atat de bine pastrate, reprezentantii Vaticanului au replicat ca este vorba despre chitante, corespondenta regala, cat si alte "hartii" administrative de care nu poate fi nimeni din exterior interesat. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, unele informatii au "rasuflat", fiind recunoscute si facute publice. Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Vaticanului a fost tinut in taina timp de 83 de ani. Este vorba despre textul documentului privind cel de-al treilea secret al Fatimei, document depus la Vatican in anul 1917 si facut public in anul 2000.
Alte informatii din culisele Vaticanului vorbesc despre relatia stransa a presedintelui Francoise Mitterrand cu papalitatea si cu cei mai mari initiati. Cel care a avut acces la cele mai secrete documente a fost marchizul Andre De La Franquerie, care a fost omul de incredere a cinci papi. El a avut acces la toata Biblioteca Vaticanului si a participat la cele mai secrete discutii purtate intre initiati. Franquierie sustine ca Vaticanul detine documente cu privire la atacurile teroriste din intreaga lume, despre secretele oamenilor politici, despre Dominique Strauss Khan, seful FMI. Despre acesta, Franquierie spunea ca era un om puternic, stia prea multe si urma sa devina presedinte al Frantei. Trebuia oprit cu orice chip si a fost. I s-a inscenat ca ar fi agresat sexual o menajera de la un hotel.
Cel mai controversat subiect despre care se spune ca Vaticanul ar detine dovezi este viata lui Iisus. Conform documentelor din interiorul Vaticanului, Iisus nu ar fi fost cel pe care il credem noi in ziua de astazi. Exista numeroase scrisori intre Sfantul Paul si imparatul Nero, care detaliaza viata si personalitatea lui Iisus. Se spune ca Iisus ar fi fost trimisul extraterestrilor pe Terra si ar fi luat forma fizica umanoida doar pentru a parea un om ca toti ceilalti. De asemenea, in interiorul Arhivelor exista numeroase portrete ale acestuia si ciudat este faptul ca nici unul nu seamana cu cel pe care Biserica il prezinta in icoanele sale.
Mai mult de atat, se vehiculeaza ideea conform careia Iisus ar fi fost insurat si ar fi avut mostenitori. Nu se poate preciza cu exactitate cati copii a avut, dar este cert faptul ca Maria Magdalena a fost sotia sa. Un alt fapt mai putin cunoscut este faptul ca Nicolae Ceausescu a fost la curent cu sase luni inainte ca asupra Papei Ioan Paul al II-lea va avea loc un atentat. Atentatul a avut loc in 13 mai 1981, atunci cand turcul Mehed Ali Agca l-a impuscat pe Suveranul Pontif.
Nicolae Ceausescu fusese informat de serviciile de spionaj romanesti cu privire la implicarea KGB-ului si a serviciilor secrete bulgare intr-un atentat care urma sa aiba loc. Din dispozitia lui Ceausescu, informatia a fost transmisa serviciilor secrete franceze care au avertizat Vaticanul. Din pacate, Ceausescu nu era credibil la Vatican, mai ales dupa fuga lui Pacepa in SUA si, ca urmare, informatia nu a fost considerata credibila.
Sursa: Antena Satelor

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.