Sambata, 13 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Primim de la cititori: Un punct de vedere referitor la scoala online

Primim de la cititori: Un punct de vedere referitor la scoala online

Email Imprimare

In aceasta toamna, foarte multe scoli, facultati, dar si alte institutii din domeniul educatiei au trecut la predarea online, la distanta. Acest lucru are mai multe avantaje, unele la care nici nu ne-am gandit. Iata mai jos un punct de vedere exprimat de unul dintre cititorii nostri fideli.
Am rugamintea sa abordati intr-un articol si avantajele predarii cursurilor si a seminariilor la distanta printr-o platforma in format pdf cu explicatii audio din partea profesorilor. Dintre profesorii care predau clasic, unii scriu de mana greu de descifrat. In plus, daca intarzie la un curs, un grup de studenti e nevoit sa deranjeze un rand de studenti, intrerupandu-i din scris, ridicandu-i in picioare si strecurandu-se anevoie in intervalul dintre masa de scris si acestia pentru a ocupa locuri in randul respectiv.

Si, intr-o capitala cu retea rutiera sugrumata de treceri la nivel cu calea ferata si tronsoane ale liniilor de tramvai lipsite de benzi proprii masinilor, drumul casa - facultate e anevoios, fapt pentru care studentii ajung la facultate… deja terminati. Cum un curs poate fi predat in salile de curs digital, in format pdf, cu retroproiectorul, cu explicații audio din partea profesorului, poate fi predat la fel si la distanta, in confortul casei. Doar laboratoarele, proiectele si testarile sa presupuna mers la facultate.
S-ar mai descongestiona si in felul acesta traficul rutier al Capitalei si transportul public. Am rugamintea sa abordați intr-un articol si avantajele implementarii unei platforme prin care orice curs si orice seminar sa fie predate la distanta, digital, in format pdf, cu explicatii audio din partea profesorilor. Doamne ajuta pentru o Romanie in care predarea cursurilor si a seminariilor digital si la distanta sa fie obligatorie in invatamantul universitar!
(Marius Nicholas Diaconescu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.