Joi, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Multumiri magazinului Dacic Cool!

Multumiri magazinului Dacic Cool!

Email Imprimare

Odata cu venirea toamnei au aparut si racelile, virozele respiratorii, gripa, care ne pun la incercare sanatatea. Raceala este produsa de rinovirusi, iar gripa, de virusi gripali, care sunt mai agresivi. Peste toate este si acest virus SARS-CoV-2, care ne ataca fara mila. De acesta trebuie sa ne ferim pastrand distanta, purtand masca si o igiena riguroasa, spalatul mainilor corect. Pentru primele avem o solutie de a ne trata, si aceasta este magazinul Dacic Cool, care are produse pentru orice suferinta, dar mai ales pentru raceala, gripa, magazin care ne ofera produse naturale ce ne ajuta in acest sens.

Aici totul este in ordine, curatenie si produsele asteapta cuminti pe rafturi pentru a fi cumparate, pentru a  trata si insanatosi organismul. De la vitamina C, echinacea, ceaiuri, tincturi, siropuri naturale pana la produsele apicole, miere, laptisor de matca pur, propolis, toate sunt bune si eficiente. Produsele naturale romanesti, dar si cele straine, isi fac bine treaba, adica te pun repede pe picioare si-ti redau sanatatea si buna dispozitie. Ma bucur ca exista si recomand cu incredere acest magazin ale carui produse sunt excelente, la pret acceptabil, unde se poate comanda si on-line.
Multumesc magazin Dacic Cool, multumesc pentru tot, multumesc ca existi si ca ai grija de sanatatea noastra! (Gabriela Rotaru)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.