Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Bunicul - esenta copilariei mele...

Bunicul - esenta copilariei mele...

Email Imprimare

Bunicul meu este ca un tata pentru mine. El impreuna cu bunica m-au crescut in primii ani din viata. Este sfant pentru mine! Ma invata mereu cantece bisericesti si cantam impreuna... Imi amintesc cum se juca cu mine, saream pe burta lui parca eram pe trambulina si el era fericit...
Eu mancam odata cu bunica si odata cu el, dar parca cu mai multa pofta... De fiecare data imi aducea prajituri cand se ducea in sat. Faceam si treaba impreuna si era foarte distractiv. Acum mi-a ramas doar el, fiindca bunica a murit. Am suferit foarte mult si sper sa nu il pierd si pe el... (Elena Andreea Ghinet)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.