Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata De ce il ador?

De ce il ador?

Email Imprimare

Recunoastem sau nu, majoritatea dintre noi femeile au un mare defect: NE PLAC BARBATII!
Lasand gluma la o parte, defect sau nu, sunt multe motive care ma atrag la barbatul de langa mine! Este puternic, loial, carismatic si - de ce nu? - imprevizibil. De ce il ador?

Pentru ca, alaturi de el, ma simt vie, libera si dezinhibata, ma distreaza si experimentez multe alaturi de el, pentru ca are un minunat simt al umorului si reuseste sa ma puna in valoare, emana masculinitate, un fel de forta pura si protectie de care eu, ca femeie, am mare nevoie. Insa ca fiecare barbat este o enigma care te poate surprinde placut sau neplacut si de aceea cursul descoperirii a ceea ce se ascunde in interiorul lui ma atrage foarte mult...
Pentru ca are un farmec aparte cu care flirteaza cu mine chiar si dupa atata timp de cand suntem impreuna, ador gesturile de tandrete oferite fara sa astepte ceva in schimb.
Pentru ca imi acorda atentie doar mie, ca si cum universul din jur s-ar topi si nu ramanem decat eu si cu el.
Pentru ca e capabil sa se descurce in orice situatie, sa imi dea acel sentiment de siguranta cand ii sunt alaturi. Iubesc ochii lui patrunzatori de un albastru nepamantean.
Iubesc mainile lui cand ma cuprind si ma tin aproape, poate si din cauza structurii lui are o imbratisare puternica ce debordeaza a siguranta deplina... Imbratisarea asta nu se poate compara cu nimic! Iubesc sentimentul ca nu-mi este niciodata frica de ce s-ar putea intampla cand sunt cu el si ma bucur ca este o fire puternica si impunatoare.
Stie cum sa-si arate dragostea, cum sa se comporte cu mine cand sunt trista si nu se lasa afectat de problemele de la servici cand este acasa.
Acesta este EL, alaturi de care ma bucur in fiecare zi de viata, IUBIREA si DRAGOSTEA MEA (Violeta Vlasceanu)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.