Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Trei iubiri... diferite

Trei iubiri... diferite

Email Imprimare

Vreau sa va spun de la inceput ca nu am cine stie ce talent la povestit, dar as vrea sa vorbesc si eu despre barbatii din viata mea. Primul pe lista prioritatilor este bunicul meu pe care il iubesc ca pe un tata pentru ca el m-a crescut si m-a invatat foarte multe lucruri utile. Si acum cand imi povesteste despre ziua in care m-a luat sa ma creasca (ca pe vremea aia parintii nu aveau voie sa stea acasa cu copii mai mult de 3 luni si mama trebuia sa se intorca la serviciu, ca eram un ghemotoc mic si dragalas (ca toti copiii, de altfel) si el locuia la tara...

A venit la oras, m-a imbracat sau, mai bine zis, m-a infasat si a plecat cu mine spre autobuz. Pana la el acasa se face cam vreo ora si jumatate si bineinteles ca am facut pisu' pe el, am si plans de foame si el saracu' nu stia ce sa imi faca, insa cu chiu cu vai am ajuns acasa si de acolo m-a luat in primire bunica... Pe el ii iubesc din tot sufletul meu si multa vreme lui i-am zis tata ca eram mai atasata de el decat de tata. 
Apoi barbatul din viata mea a fost tata, din momentul in care m-am despartit de bunici, ca trebuia sa merg la scoala, dar el nu a fost prea afectuos cu mine, insa cu siguranta meseria de tata si-a facut-o foarte bine, desi a plecat de langa mine exact inainte de BAC si mi-a fost foarte greu ca l-am pierdut, dar poate Dumnezeu a vrut asa... M-a ajutat si atunci si ma ajuta si acum si il iubesc la fel de mult, chiar daca nu-l mai am langa mine, desi mi-as dori enorm.
Iar cel de-al treilea barbat din viata mea este sotul meu care este o minunatie de barbat exact asa cum si l-ar dori orice femeie cred, iubitor, tandru, bun la suflet si cred ca in el am gasit tot ce mi-as fi putut dori de la jumatatea mea. Si cu el vreau sa-mi petrec toata viata, dar bineinteles ca in sufletul meu vor ramane si tatal si bunicul (care traieste si ma bucur foarte mult), dar sunt trei iubiri diferite si toate din inima. (Claudia Denisa)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.